Επέλεξαν τη ριγέ φανέλα οι Αγρινιώτες (photo)

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού επέλεξαν τελικά τη ριγέ φανέλα και η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας τη νέα σεζόν.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/07/2018 • 12:15
Οι παίκτες του Παναιτωλικού
  • shares
Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού επέλεξαν τελικά τη ριγέ φανέλα και η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας τη νέα σεζόν. Οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού είχαν δώσει δυο επιλογές στους φιλάθλους της ομάδας για τη νέα φανέλα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους φιλάθλους να επιλέγουν τελικά την «Β επιλογή».

Τα αρχικά σχέδια:


Η τελική επιλογή:


Η ανακοίνωση της διοίκησης του Παναιτωλικού: «Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την επιλογή της φανέλας που θα φοράει η ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες. Η ριγέ φανέλα συγκέντρωσε το 67% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν, έναντι 33% της κίτρινης. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51