Μονταρίσματος συνέχεια με τρίτο φιλικό

Νέα αναμέτρηση για τον ΑΟΞ την Τρίτη (31/7) στο Πράβετς, με αντίπαλο την Μπότεβ Βράτσα, με τον Μίλαν Ράσταβατς να δοκιμάζει καινούργια σχήματα στο γήπεδο
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
30/07/2018 • 23:41
Το τρίτο κατά σειρά φιλικό δίνει την Τρίτη (31/7) ο ΑΟΞ στη Βουλγαρία
  • shares
Την ευκαιρία να τεστάρει  εκ νέου την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και να δοκιμάσει καινούργια σχήματα στο γήπεδο, θα έχει την Τρίτη (31/7) ο Μίλαν Ράσταβατς στο Πράβετς. Ο ΑΟΞ αντιμετωπίζει στο τρίτο κατά σειρά φιλικό, που δίνει στο αθλητικό κέντρο της Βουλγαρίας, την Μπότεβ Βράτσα (18:00), οπότε για τον προπονητή της ομάδας είναι μια νέα ευκαιρία για δοκιμές.

Ο ΑΟΞ είναι στη φάση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μοντάρεται εν όψει της ερχόμενης σεζόν, οπότε σε κάθε καινούργιο παιχνίδι, όπως αυτό με το σύλλογο από τη Βουλγαρία, μπαίνουν νέα στοιχεία σε όλους τους τομείς, δηλαδή στην άμυνα, στη ανάπτυξη και στο επιθετικό κομμάτι.

Το βασικό ζητούμενο για τον Σέρβο τεχνικό του ΑΟΞ σε αυτό το στάδιο είναι η ομάδα να αποκτήσει συνοχή, κάτι στο οποίο βοηθάει το γεγονός ότι τα πρόσωπα δεν έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με αυτά που υπήρχαν στο ρόστερ της περασμένης περιόδου. Το ευχάριστο για τον Ράσταβατς, επιπλέον, είναι ότι εκτός του Μπρίτο, δεν αντιμετωπίζει άλλο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού παίκτη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.