Αναμονή για τον Σικαμπάλα στη Ριζούπολη

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η οριστική απάντηση της Ζάμαλεκ, στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Απόλλων Σμύρνης, για τον δανεισμό του Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλάλα Σικαμπάλα.
29/07/2018 • 00:56
O Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλάλα Σικαμπάλα
  • shares
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η οριστική απάντηση της Ζάμαλεκ, στην πρόταση που έχει καταθέσει ο Απόλλων Σμύρνης, για τον δανεισμό του Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλάλα Σικαμπάλα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της “ελαφράς ταξιαρχίας” έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν έχει μέχρι στιγμής άλλη πρόταση στα χέρια του και είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η αιγυπτιακή ομάδα ζήτησε παράταση από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να δώσει την οριστική της απάντηση, καθώς περιμένει κάποια άλλη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη. Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η Ζάμαλεκ αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση του δανεισμού του παίκτη, την 1η Αυγούστου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51