Από το αεροδρόμιο μέχρι το Λευκό Πύργο! (video)

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί για να πανηγυρίσουν με τον πρωταγωνιστές την κατάκτηση του Κυπέλλου και να κάνουν το... γύρο του θριάμβου σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Τα κανάλια novasports μέσω του Novasports.gr ήταν εκεί και κάλυψε ζωντανά τη διαδρομή και τους πανηγυρισμούς.

Από το αεροδρόμιο μέχρι τον Λευκό τον Πύργο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί για να πανηγυρίσουν με τον πρωταγωνιστές την κατάκτηση του Κυπέλλου και να κάνουν το… γύρο του θριάμβου σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Τα κανάλια novasports μέσω του Novasports.gr ήταν εκεί και κάλυψε ζωντανά τη διαδρομή και τους πανηγυρισμούς.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε φτάσει πρώτος στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άντρας του “Δικεφάλου του Βορρά” μπήκε στο πούλμαν μαζί με το τρόπαιο και όταν είδε τον Γιαννάκη, τον γνωστό φίλαθλο της ομάδας, κατέβηκε για να φωτογραφηθεί μαζί του. 

Αυτή η στάση “έβγαλε” τους παίκτες στην οροφή του πούλμαν και μαζί με τον κόσμο πανηγύριζαν. Λίγο πριν τις 4:00 το λεωφορείο της ομάδας συνοδευόμενο από δεκάδες μηχανάκια και αυτοκίνητα ξεκίνησε για το Λευκό Πύργο, εκεί όπου περίμεναν από νωρίς χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.  

Ο Ιβάν Σαββίδης με τους παίκτες ανέβηκαν ξανά στην οροφή και ο κόσμος από κάτω τους αποθέωνε. Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όσοι τυχεροί σκαρφάλωσαν στο πούλμαν, κατέβηκαν και το λεωφορείο έφυγε για το γήπεδο της Τούμπας προκειμένου οι παίκτες να πάρουν τα αυτοκίνητα τους και να αποχωρήσουν για τα σπίτια τους… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.