Ωρα στέψης στο Κόπα Αφρικα

Ωρα στέψης σήμερα στο 28ο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού να αντιμετωπίζει την Ζάμπια στο «Stade d'Angondje» της Γκαμπόν.

Ωρα στέψης σήμερα στο 28ο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού να αντιμετωπίζει την Ζάμπια στο «Stade d’Angondje» της Γκαμπόν. Οι δυο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα παρουσιάσουν τις καλύτερες 11αδες τους στον τελικό. 

Η  Ακτή Ελεφαντοστού, των Ντρογκμπά, Τουρέ και Ζερβινιό έφτασε αήττητη στον τελικό και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Αν τα καταφέρει θα επαναλάβει την επιτυχία του  1992, όταν είχε επικρατήσει με 11-10 της Γκάνας στα πέναλτι.

Η Ζάμπια από πλευρά της, στην οποία αρχηγός είναι ο πρώην παίκτης της Ξάνθη, Κρίστοφερ Κατόνγκο, κατεβαίνει στον τελικό ως αουτσάιντερ. Στα ημιτελικά έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Γκάνα. Θέλει το τροπαιο για να τιμήσει τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του 1993.

Το βέβαιο είναι ότι το Κόπα Αφρικα απόψε θα έχει νέο κατακτητή μετά άπό μια 6ετία στην οποία κυριαρχούσε η Αίγυπτος η οποία με 7 κατακτήσεις είναι η πολυνίκης χώρα της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.