Μάντζιος: «Είμαι ικανοποιημένος...» (video)

Θετικά είναι τα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο Άκης Μάντζιος από την προετοιμασία του Λεβαδειακού όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports.
26/07/2018 • 20:12
Μάντζιος
  • shares
Θετικά είναι τα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο Άκης Μάντζιος από την προετοιμασία του Λεβαδειακού όπως δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

«Νομίζω ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα. Η διαφορά ήταν ότι το φάουλ του Κόντε πήγε στα δίχτυα, ενώ το δικό μας πήγε στο δοκάρι. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές και με τα νέα παιδιά που έχουμε είμαστε ικανοποιημένοι από αρκετά πράγματα που έχουμε δουλέψει. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλα και να αποφύγουμε την νευρικότητα που είχαμε στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να μην κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τις φάσεις μας γκολ. Δεν πειράζει όμως, φιλικό παιχνίδι είναι. Σίγουρα θέλουμε το αποτέλεσμα, όπως σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Λεβαδειακού.

Για τα πολλά νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα: «Είναι παιδιά που μας αρέσει να δουλεύουμε. Στόχος μας είναι και αυτός. Θέλει υπομονή γιατί δεν είναι έτοιμα και θέλει χρόνο για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα».
Γράψτε το σχόλιο σας...

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο 30 Μαρτίου, 17:15

Live
25/03/2019 • 01:00

Every Day Bet, κάθε «νίκη» και μια άλλη ιστορία!

Η στήλη έδωσε και σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο πολύ καλές ιδέες για ποντάρισμα κι ο Αποστόλης Νταλούκας μας θυμίζει ορισμένες παραμέτρους έτσι ώστε κάθε μέρα να είστε κοντά στην επιτυχία!