Φερέιρα: “Όχι στα σκουπίδια…”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε απο τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην γκρεμίσουν ό,τι οι ίδιοι έχτισαν με κόπο τους προηγούμενους μήνες.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε απο τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην γκρεμίσουν ό,τι οι ίδιοι έχτισαν με κόπο τους προηγούμενους μήνες. Μιλώντας  τους στην προπόνηση του Σαββάτου ενόψει την αναμέτρησης με την Ξάνθη, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων:
 
«Ξέρετε πως είστε καλοί παίκτες και είναι σημαντικό πως έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε και μια καλή ομάδα. Αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται απαραίτητα. Από το καλοκαίρι έχουμε κάνει όλοι μας πολλή σκληρή δουλειά. Έχουμε κάνει θυσίες για να φτάσουμε σε αυτό το πολύ καλό σημείο. Και εδώ που φτάσαμε είναι πραγματικά κρίμα να τα πετάξουμε όλα στα σκουπίδια. Θα είναι σαν να γκρεμίζουμε από μόνοι μας ότι χτίζαμε τόσους μήνες με πολύ κόπο».

Και κατέληξε: «Δεν χρειάζεται να σας πω πως κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Το ξέρετε από μόνοι σας. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να χάνουμε ένα τέτοιο ματς. Δεν δέχομαι να χάνω από τέτοιες ομάδες και φυσικά δεν πρέπει να ξαναγίνει. Ανήκει πλέον στο παρελθόν και έτσι πρέπει να μείνει. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στην Ξάνθη. Εδώ που είμαστε θα είναι λάθος να τα παρατήσουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να μείνουμε πρώτοι μέχρι τέλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.