Το μυστικό του Μιραλάς

Σε μια συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική άνοδος του Κέβιν Μιραλάς στα τελευταία ματς.

Σε μια συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική άνοδος του Κέβιν Μιραλάς στα τελευταία ματς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Στο τετ α τετ που είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ φερεται να είπε στον Βέλγο επιθετικο: «Θέλω να βάλεις τα δυνατά σου γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Κάνε αυτό που πρέπει για τον Ολυμπιακό και εγώ είμαι εδώ».

Ο Μιραλάς από την πλευρά του απάντησε: «Πρόεδρε, να είσαι βέβαιος ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα οι εμφανίσεις του Μιραλάς δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, η οποία παρακολουθεί εδώ και καιρό στενά τον διεθνή φορ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω. Πάντως η ρήτρα, που έχει στο συμβόλαιο του αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.