Παππάς στο novasports.gr: “Δεν έχει συμφωνηθεί καμία συνάντηση”

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για την πρόσκληση που απηύθυνε στους υπόλοιπους μετόχους και ακόμα περιμένει απάντηση. "Πίστωση χρόνου" μέχρι τις 31 Μαρτίου θα ζητήσει η ΑΕΚ από την Uefa.

Από το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Πέτρος Παππάς με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι είναι και πάλι διατεθειμένος να βάλει άμεσα χρήματα στην ομάδα, ώστε να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αρκεί βέβαια να συνεισφέρουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι, οι οποίοι ανέλαβαν την ομάδα το 2004. Θα περίμενε κανείς δύο 24ωρα μετά να έχει λάβει απαντήσεις, αλλά όπως φαίνεται, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ακόμα περιμένει.

Το novasports.gr επικοινώνησε με τον κ. Παππά, ο οποίος τόνισε: “Έστειλα μήνυμα σε όλους της παρέας του 2004 και περιμένω απαντήσεις, όσων πρόκειται να απαντήσουν, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε”. Σε ερώτησή μας για το αν έχει προγραμματισθεί κάποια συνάντηση αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ο κ. Παππάς υποστήριξε: “Δεν έχει συμφωνηθεί μέρος και ώρα ή κάτι άλλο ακόμα”.

Καταλαβαίνει κανείς ότι, παρά την ξεκάθαρη στάση και θέληση του πρώην μεγαλομετόχους της ΠΑΕ να βοηθήσει για μια ακόμα φορά οικονομικά την ομάδα, κάποιοι συνεχίζουν να είναι “απόντες”, με τον κίνδυνο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού να είναι όλο και πιο ορατός.


Πίστωση χρόνου μέχρι τέλη Μαρτίου ζητάει η ΑΕΚ
Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, αυτό που πρόκειται να ζητήσει επίσημα η ΑΕΚ από την Ουέφα, μετά και τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Παρασκευής (10/2) ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον επικεφαλής της επιτροπής financial fair play, Αντρέα Τραβέρσο, είναι μια πίστωση χρόνου μέχρι και τις 31 Μαρτίου, ώστε να αποδειχθεί ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια να μπει η ΠΑΕ σε τροχιά εξυγίανσης.

Αν η Uefa δεχθεί το αίτημα της ελληνικής ομάδας, σίγουρα θα υπάρχει περισσότερος χρόνος ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να διαφοροποιηθεί η υπάρχουσα αρνητική κατάσταση. Επίσης αυτό που αναμένεται να ζητήσουν οι διοικούντες τον δικέφαλο είναι, στις 23 Φεβρουαρίου, όταν και θα εκδικασθεί η υπόθεση της ΑΕΚ, να δώσουν το παρών στην εκδίκαση άνθρωποι της ομάδας, για να εξηγήσουν οι ίδιοι (και όχι μόνο μέσω εγγράφων), ότι υπάρχει πλάνο και ότι γίνεται πραγματική προσπάθεια με έργα και όχι απλά στα λόγια. Αν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεχθεί το συγκεκριμένο αίτημα, θα αποτελέσει σίγουρα μια θετική εξέλιξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.