Με δύο “μπαλωθιές” από τον Γιάννου (vid)

Με δύο γκολ του Απόστολου Γιάνννου από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0 στο Ηράκλειο και επέστρεψε στις επιτυχίες, λίγες ημέρες πριν τη μάχη με την Ουντινέζε για το Europa League.


Με δύο γκολ του Απόστολου Γιάνννου από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 2-0 στο Ηράκλειο και επέστρεψε στις επιτυχίες, λίγες ημέρες πριν τη μάχη με την Ουντινέζε για το Europa League.


Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Βάντο και στο κέντρο της άμυνας τους Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στα χαφ τοποθέτησε τους Κάλαϊτζιτς και Γαλανόπουλο. Δεξιά ο Σίσιτς, αριστερά ο Παπουλής και πίσω από τον προωθημένο Καπάνταη ο Ζόρντι Λόπεζ.
 
Από την άλλη πλευρά ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε τον ΠΑΟΚ ως εξής: Ο Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Σταφυλίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Μαλεζάς και Τσιρίλο. Στα χαφ οι Φωτάκης και Γκαρσία, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Λίνο και πίσω από τον προωθημένο Γιάννου ο Ίβιτς. 
 
Ο ΟΦΗ έδειξε αρχικά την διάθεση να παίξει γρήγορα και να πιέσει τον ΠΑΟΚ, όμως άμεσα αντέδρασε ο Δικέφαλος και κατάφερε τελικά αυτός να πάρει τα ηνία του αγώνα. Μάλιστα άρχισε σταδιακά να πιέζει και τα καρέ του Βεζυρίδη προκειμένου να πετύχει και το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα στο σκορ, όμως στην πρώτη μεγάλη φάση που δημιούργησε είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αντιδράει σωστά και να διώχνει την μπάλα.
 
Τελικά ο ΠΑΟΚ κατάφερε τον σκοπό του στο 24′ με τον Γιάννου και από εκείνο το σημείο κι έπειτα κυριάρχησε πλέον στον αγωνιστικό χώρο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Βάσει της απόδοσής του, ήταν φυσιολογικό να φτάσει και σε δεύτερο γκολ και πάλι ουσιαστικά με τον Γιάννου, αν και χρειάστηκε να κοντράρει η μπάλα και στον Γεωργίου και το ημίχρονο έκλεισε με 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
 
Ο Αναστόπουλος προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του στην ανάπαυλα και να τους κάνει να βγουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που τελικά κατάφερε. Ομως, η χαμένη ευκαιρία του Μπούρμπου και η εξαιρετική απόκρουση του Κρέσιτς έστειλαν το μήνυμα πως ο ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει ένα δικό του (όπως εξελίχθηκε) παιχνίδι. Μία πεποίθηση που ενισχύθηκε και μετά τα δύο δοκάρια που είχε για τους γηπεδούχους, ο πρώτος τους σκόρερ, ο Παπουλής.
 
Ο Κρέσιτς συνέχισε να κρατάει κατεβασμένα τα ρολά του και στην κεφαλιά του Ταυλαρίδη και έτσι παρά την πίεση που άσκησε ο ΟΦΗ, ο Δικέφαλος έφυγε από το Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του και πέρασε και πάλι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα κράτησε μακριά από την διεκδίκηση της τρίτης θέσης τους Κρητικούς οι οποίοι πριν από τον αγώνα ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να μειώσουν τη διαφορά.





Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί, Γούκος, Αναστασόπουλος
4ος:  Δελφάκης (Αρκαδίας)
Γήπεδο: “Θ. Βαρδινογιάννης”

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Βάντο, Καλατζιτς, Γεωργίου, Καπάνταης, Παπουλής, Μπούρμπος, Σίσιτς, Ζ. Λόπεζ

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Ιβιτς, Σνάουτσνερ, Γιάννου
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.