Προετοιμάζεται για να επανέλθει στις νίκες

Ο Ολυμπιακός Βόλου ακολούθησε το δρόμο του Εργοτέλη και αποτελεί παρελθόν από το πρωτάθλημα της Football League. Αυτή η εξέλιξη είναι θετική για την Παναχαϊκή, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ακολούθησε το δρόμο του Εργοτέλη και αποτελεί παρελθόν από το πρωτάθλημα της Football League. Αυτή η εξέλιξη είναι θετική για την Παναχαϊκή, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Η Πατρινή ομάδα θέλει άμεσα νίκες και βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περιμένει από τους αντιπάλους. Οι νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι απαραίτητες για να σωθεί η χρονιά. Ειδικά από την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή, παραμένουν στο κόλπο.
 
Οι μεταγραφές των «11» παικτών δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, αλλά αρκετοί εξ αυτών ακολούθησαν την αποστολή της Πατρινής ομάδας και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των παραλίγο συμπαικτών τους. Δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι «έβραζαν» που δεν μπορούσαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσουν την Παναχαϊκή να πάρει αποτέλεσμα στο δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.