Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τον Καραλή

Ο Δήμος Κηφισιάς με ανακοίνωσή του συγχαίρει τον αθλητή του του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Εμμανουήλ Καραλή για το παγκόσμιο ρεκόρ Παίδων που πέτυχε στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Δήμος Κηφισιάς με ανακοίνωσή του συγχαίρει τον αθλητή του του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς  Εμμανουήλ Καραλή για το παγκόσμιο ρεκόρ Παίδων που πέτυχε στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους προς τον  αθλητή Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς  Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Παίδων στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο ΣΕΦ με άλμα στα 5,53μ.
 Συγχαρητήρια για την μεγάλη διάκριση αξίζουν επίσης στην οικογένεια του,  στον προπονητή  και στην διοίκηση του σύλλογό του.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς, ο οποίος  βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην πανελλήνια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, κάτω από αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να προσφέρει στον Δήμο μας μεγάλες διακρίσεις στο χώρο της γυμναστικής, οι οποίες δικαιώνουν την σκληρή δουλειά των αθλητών και των αθλητριών του.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες σας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε τις προσπάθειές σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.