Πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες και θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, ως τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες και θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, ως τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, από τον οποίο θα ζητήσει να υπάρξει συνέπεια στο θέμα των πληρωμών, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος προσφυγών.

Παράλληλα, θα έχει συνάντηση και με τους εκπροσώπους του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Στόχος του Νταμπίζα είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα των πληρωμών, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στο Κορωπί. Στη συνέχεια θα έχει επαφές με τους Χρήστο Δώνη και Ρόμπιν Λουντ. Ο πρώτος βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με το “τριφύλλι”. Ο δεύτερος φέρεται να έχει δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό και δύσκολα θα παραμείνει στους “πράσινους” και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Παράλληλα, ο Νταμπίζας θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα και το θέμα του προπονητή. Για αυτό τον λόγο θα έχει συνάντηση και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραμονής του Έλληνα τεχνικού. Σε περίπτωση που αποφασιστεί η αποχώρηση του Ουζουνίδη, στην κορυφή της λίστας με τους πιθανούς αντικαταστάτες βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Δώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.