Σαββίδης: “Συναισθήματα πραγματικού ΠΑΟΚτσή”

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Αντελίνο Βιεϊρίνια για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Αντελίνο Βιεϊρίνια για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που σημείωσε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τόνισε πως διέκρινε στο πρόσωπο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή κατά τους πανηγυρισμούς, συναισθήματα πραγματικού ΠΑΟΚτσή.

Χαρακτηριστικά, ο Σαββίδης τόνισε κατά τη διάρκεια της γιορτής του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος: “Αντρέ Βιεϊρίνια θέλω να σ’ ευχαριστήσω ξεχωριστά. Στον πανηγυρισμό στο γκολ που πέτυχες, είδα στο πρόσωπό σου ότι έχεις συναισθήματα πραγματικού ΠΑΟΚτσή. 

Θέλω να σε ευχαριστήσω και για κάτι άλλο… Στο γεύμα της ομάδας πριν τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, είπα σε όλη την ομάδα ότι δε θέλω τους πως τίποτα, μόνο να πάνε και να παλέψουν όλοι για την τιμή του ΠΑΟΚ με όλες τους τις δυνάμεις. Μετά γύρισα στον Βιεϊρίνια που είναι αρχηγός και του είπα “φέρε το Κύπελλο”. 

Αυτός μου είπε ότι δε θα το φέρει μόνος του, αλλά μαζί με τον Μαλεζά που είναι ο άλλος αρχηγός αλλά και όλη την ομάδα. Αυτό μου έδειξε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έφτιαξε μόνο μια καλή ομάδα με πνεύμα μαχητή, αλλά και μια ενωμένη ομάδα. Όταν ο Βιεϊρίνια μου είπε ότι όλοι μαζί θα φέρουνε το Κύπελλο, κατάλαβα ακόμη καλύτερα πόσο ομάδα είμαστε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.