Ελπίζει στην παραμονή Μπενίτεθ ο Ασλεϊ

Την πλήρη στήριξη του ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ Μάικ Ασλεϊ έχει ο προπονητής της Ράφα Μπενίτεθ, παρά τη φημολογία περί αποχώρησης από τη θέση του στο τέλος της σεζόν.

Την πλήρη στήριξη του ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ Μάικ Ασλεϊ έχει ο προπονητής της Ράφα Μπενίτεθ, παρά τη φημολογία περί αποχώρησης από τη θέση του στο τέλος της σεζόν.
 
Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει δημοφιλής στους οπαδούς, αλλά έχει επισημάνει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες ότι πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον της ομάδας. Πάντως, το συμβόλαιό του έχει ισχύ για ακόμα έναν χρόνο.
 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ράφα Μπενίτεθ για την πολύ καλή πορεία της ομάδας φέτος. Επίσης, συγχαίρω τους παίκτες μας για την προσπάθειά τους. Σε πολλές περιπτώσεις μας περιέγραψαν ως ομάδα που αξίζει να είναι στην Τσάμπιονσιπ, κάτι που εγώ θεωρώ υποτιμητικό», σχολίασε ο Ασλεϊ σε ανακοίνωσή του. 
 
«Οσο για τον Ράφα, έχει την πλήρη υποστήριξή μου και αντίθετα με τα όσα μου καταλογίζει ο Τύπος, θα διαθέσω και την τελευταία δεκάρα των εσόδων μας σε εκείνον για μεταγραφικές επενδύσεις. Ελπίζω ότι ο Μπενίτεθ θα παραμείνει στη Νιούκαστλ», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.