Ριμπερί: «Έκανα μια βλακεία»

Εξηγήσεις για το παραστράτημά του με την Ζαχία Ντεχάρ έδωσε για πρώτη φορά, ο Φρανκ Ριμπερί.

Εξηγήσεις για το παραστράτημά του με την Ζαχία Ντεχάρ έδωσε για πρώτη φορά, ο Φρανκ Ριμπερί. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, χαρακτήρισε ως βλακεία και ηλιθιότητα την ιστορία με την νεαρή ιερόδουλη και τόνισε τις συνέπειες που είχε αυτή η πράξη του, στην οικογενειακή του κατάσταση.

Αρχικά, ο Ριμπερί τόνισε: «Πλήγωσα τη σύζυγό μου. Έκανα μία βλακεία που προκάλεσε μεγάλο πόνο στη μητέρα των παιδιών μου, με την οποία είμαστε μαζί 13 χρόνια κι έχουμε περάσει πολλά. Για μία ηλιθιότητα παραλίγο να τα καταστρέψω όλα. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν ήμουν περήφανος γι’ αυτό που έκανα. Δεν θέλω να μιλάω πια για το θέμα αυτό, γιατί πληγώνει τη γυναίκα μου».

Στην συνέχεια, ο Ριμπερί αναφέρθηκε στην ουλή που έχει στο πρόσωπό του: «Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε. Όμως αντιλήφθηκα πως με έκανε να ξεχωρίζω. Αυτό το σημάδι τελικά μου έδωσε δύναμη. Χωρίς αυτό θα ήμουν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που το αντιμετώπισα, γιατί δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος με αυτό που είμαι. Μου αρέσει το πρόσωπό μου και η ζωή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.