Σίλβα: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε» (video)

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το στόχο του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ ήταν ο Μάρκο Σίλβα, που τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν την πρόκριση στο β’ ματς.

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το στόχο του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ ήταν ο Μάρκο Σίλβα, που τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν την πρόκριση στο β’ ματς. 

Αναλυτικά:

Πριν τρία χρόνια ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει εδώ 3-0, αυτό προσθέτει άγχος ή δίνει αβαντάζ στην ομάδα;

«Αν μιλούσαμε για κάποιο παιχνίδι που είχε γίνει πριν 2-3 εβδομάδες, αλλά για κάποιο παιχνίδι που είχε γίνει πριν δύο χρόνια δεν μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μας. Σίγουρα είναι μία καλή ανάμνηση για εμάς, αλλά δεν μπορεί να μας επηρεάσει».

Στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με δύο εκτός έδρας νίκες. Μπορεί να το επαναλάβει και στο Europa League, που είναι μία διαφορετική διοργάνωση;

«Είναι αλήθεια ότι είναι διαφορετική αυτή η διοργάνωση γιατί στο Champions League θέλαμε να μαζεύουμε βαθμούς, ενώ εδώ είναι νοκ άουτ παιχνίδια και κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Θέλουμε να νικήσουμε εδώ και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στο γήπεδο μας. Μιλάω με όλο τον σεβασμό στο αντίπαλο μας, αλλά θέλουμε να προκριθούμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Ο αντίπαλος προπονητής έχει δηλώσει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Το δέχεστε ότι είστε φαβορί; Επίσης αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο ότι η Αντερλεχτ εδώ και έντεκα μήνες είναι αήττητη σε αυτό το γήπεδο;

«Πιστεύω ότι ο προπονητής της Αντερλεχτ το λέει για να βγάλει ένα βάρος από τους δικούς του προπονητές. Πιστεύω ότι μετράει λίγο να είσαι φαβορί γιατί πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου μέσα στο γήπεδο. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι το φαβορί. Είναι δύο παιχνίδια και σε αυτά θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα μας. Ο προπονητής της Αντερλεχτ το λέει αυτό για να διώξει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του. Οσον αφορά στο δεύτερο σκέλος το γεγονός ότι είναι αήττητη στο γήπεδο της δείχνει ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος που αξίζει τον σεβασμό μας. Για να έχει αυτά τα αποτελέσματα εδώ σημαίνει ότι είναι δυνατή ομάδα. Δεν μας πειράζει όμως εμάς αυτό, γιατί είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε δυνατούς αντιπάλους και να παίζουμε δύσκολα παιχνίδια».

Ο προπονητής είναι Πορτογάλος και δύο παίκτες της Αντερλεχτ έρχονται από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο Τζούρισιτς και ο Ντεφούρ. Τους γνωρίζετε και τι γνώμη έχετε γι’ αυτούς;

«Τους γνωρίζω και τους δύο ο ένας έπαιξε αρκετά στην Πορτογαλία, ο άλλος είχε πιο λίγες συμμετοχές. Τους γνωρίζω καλά όπως γνωρίζω καλά όλη την Αντερλεχτ. Είναι δύο καλοί ποδοσφαιριστές και ποιοτικοί. Ο Τζούρισιτς ήρθε τον Ιανουάριο στην Αντερλεχτ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.