Μπενίτεθ: Στο μυαλό μου η οικογένεια μου και η Νιουκάστλ

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι έδωσε ο Ράφαελ Μπενίτεθ. Ιταλικός και αγγλικός τύπος έχουν συνδέσει έντονα τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ισπανού για τον πάγκο της Νάπολι. Ο Ισπανός ετοιμάζεται για την 2η θητεία του στον πάγκο των'' παρτενοπέϊ'' παρόλο που ο ίδιος διαψέυδει τα δημοσιεύματα.

Ο 58χρονος στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει καθίσει στους πάγκους των Λίβερπουλ, Βαλένθια Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Τσέλσι, ανέλαβε την Νιουκάστλ στο 2016 όπου την ανέβασε στην Πρέμιερ Λιγκ και φέτος τερμάτισε μαζί της στην 10η θέση του πίνακα.
Απογοητευμένος από τις επενδύσεις του συλλόγου τους τελευταίους 12 μήνες, ίσως αποχωρήσει από τον βορρά και το St. James’ Parκ. Δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ιταλία κάνουν λόγο για επιστροφή του Ισπανού στο Καπιονάτο και την Νάπολι όπου ήταν στο τιμόνι της από το 2013 ως το 2015. Ο νυν τεχνικός των Παρτενοπέι Μαουρίσιο Σάρι αποχωρεί από το Νότο της Ιταλίας και ο Μπενίτεθ αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη για τον παγκο των Ναπολιτάνων.

”Το μέλλον μου; Έχω ακούσει πολλά αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Ντε Λαουρέντις. Έχω συμβόλαιο με την Νιουκάστλ και συζητάμε για την ανανέωση μου.” Μου έκαναν προσφορά να μείνω για ακόμα μερικά χρόνια. Όλα θα εξαρτηθούν από την οικογένεια μου. Προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην Αγγλία. Συζητώ μονάχα με την Νιουκάστλ.”  είπε ο Μπενίτεθ στο CalcioNapoli 24.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.