Τα πρόσωπα των Βρυξελλών

Τι κοινό έχουν οι Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ζντιέλαρ, Τσόρι, Καμπιάσο και Αλέξης Τσίπρας; Αρχικώς, να σας πούμε πως όλοι τους βρίσκονται από την Τετάρτη στις Βρυξέλλες

Τι κοινό έχουν οι Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Ζντιέλαρ, Τσόρι, Καμπιάσο και Αλέξης Τσίπρας; Αρχικώς, να σας πούμε πως όλοι τους βρίσκονται από την Τετάρτη στις Βρυξέλλες. Ο Πρωθυπουργός που διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων», ήρθε για τις γνωστές «καυτές» υποθέσεις της χώρας μας. Από την άλλη πλευρά, η παραπάνω πεντάδα των «Πειραιωτών» έχει στον ορίζοντά της το γεμάτο ιδιαιτερότητες αποψινό παιχνίδι με την Άντελεχτ στο Βέλγιο, για τη φάση των «32» του Europa League (ώρα έναρξης, 20.00).

Έχουμε και λέμε. Ο Μιλιβόγεβιτς θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τον υποδεχθεί ο κόσμος στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ». Ο ίδιος, πάντως, δεν «διψάει» για εκδίκηση. Ο Ντουρμάζ και ο Ζντιέλαρ είναι τα δύο νέα πρόσωπα στη λίστα που δήλωσε ο Ολυμπιακός την UEFA για τους αγώνες του Europa League. Περιμένουν πως και πώς να πάρουν «άρωμα» Ευρώπης. Αν και ο Ζντιέλαρ δεν είναι σίγουρο πως θα παίξει από την αρχή, καθώς τη θέση του «φλερτάρει» ο Κασάμι.

Επιπλέον, εφόσον ο Εστέμπαν Καμπιάσο πάρει χρόνο συμμετοχής, τότε θα συμπληρώσει 100 ευρωπαϊκούς αγώνες στην καριέρα του. Επίσης, 100 αγώνες με τον Ολυμπιακό θα φθάσει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, σε περίπτωση που αγωνιστεί. Πάντως, και οι δύο συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Παρεμπιπτόντως, επειδή τους ρωτήσαμε, ο Καμπιάσο αγνοούσε το στοιχείο αυτό, εν αντιθέσει με τον Τσόρι που το γνώριζε πολύ καλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.