Πανέτοιμοι οι Άλεφ και Μπογέ

Η ΑΕΚ συνεχίζει και ανεβάζει τους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει την μετεγγραφική της ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται. Ήδη, Άλεφ και Μπογέ θεωρούνται κλεισμένοι από την «ένωση».
Άκης Κουζούλης
16/07/2018 • 10:12
Αλεφ Ντος Σάντος
  • shares
Η ΑΕΚ συνεχίζει και ανεβάζει τους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει την μετεγγραφική της ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται. Ήδη, Άλεφ και Μπογέ θεωρούνται κλεισμένοι από την «ένωση» με το τυπικό κομμάτι να απομένει ώστε να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αμφότεροι θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή τους στην πρωταθλήτρια. 

Στην ΑΕΚ, φρόντισαν να κινηθούν και να καλύψουν τα κενά, με κινήσεις που θεωρούνται σωστές και θα δώσουν βοήθειες στο σύλλογο. Βέβαια απομένει μια ακόμα μετεγγραφή, αυτή του Πόνσε που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σύντομα, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την εξέλιξη της μετακίνησής του με την μορφή δανεισμού. 

Το θετικό ωστόσο για την ΑΕκ είναι πως Άλεφ και Μπογέ έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με τις ομάδες τους, Μπράγκα και Τορίνο αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσουν να μπουν γρηγορότερα στις προπονήσεις, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο. Το μόνο που θα απομένει για τους νέους ποδοσφαιριστές θα είναι να εγκλιματιστούν στον σύλλογο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/05/2019 • 08:00

Αγωνία επιβίωσης στη Γαλλία. Επιθετικός οίστρος σε Τσεχία, Κωνσταντινούπολη, Μάλαγα

Η Καέν θέλει μόνο νίκη και στραβοπάτημα της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι στα δύο ματς ρυθμίζουν τις εξελίξεις με λιγότερο αξιόπιστη την περίπτωση της Μπορντό. Προβάδισμα νίκης με καλή προοπτική έχουν απόψε η Μλάντα Μπόλεσλαβ, η Μπεσικτάς και η ΑΙΚ Στοκχόλμης