Πανέτοιμοι οι Άλεφ και Μπογέ

Η ΑΕΚ συνεχίζει και ανεβάζει τους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει την μετεγγραφική της ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται. Ήδη, Άλεφ και Μπογέ θεωρούνται κλεισμένοι από την «ένωση».
Άκης Κουζούλης
16/07/2018 • 10:12
Αλεφ Ντος Σάντος
  • shares
Η ΑΕΚ συνεχίζει και ανεβάζει τους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει την μετεγγραφική της ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται. Ήδη, Άλεφ και Μπογέ θεωρούνται κλεισμένοι από την «ένωση» με το τυπικό κομμάτι να απομένει ώστε να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αμφότεροι θα πρέπει να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή τους στην πρωταθλήτρια. 

Στην ΑΕΚ, φρόντισαν να κινηθούν και να καλύψουν τα κενά, με κινήσεις που θεωρούνται σωστές και θα δώσουν βοήθειες στο σύλλογο. Βέβαια απομένει μια ακόμα μετεγγραφή, αυτή του Πόνσε που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σύντομα, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την εξέλιξη της μετακίνησής του με την μορφή δανεισμού. 

Το θετικό ωστόσο για την ΑΕκ είναι πως Άλεφ και Μπογέ έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με τις ομάδες τους, Μπράγκα και Τορίνο αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσουν να μπουν γρηγορότερα στις προπονήσεις, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο. Το μόνο που θα απομένει για τους νέους ποδοσφαιριστές θα είναι να εγκλιματιστούν στον σύλλογο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2018 • 12:01

Πρόκληση για "λιοντάρια"στην Ισπανία και για το ηθικό της εθνικής Ελπίδων

Η φορμαρισμένη Ισπανία υποδέχεται την Αγγλία σε ένα παιχνίδι όπου τα "λιοντάρια" για ένα θετικό αποτέλεσμα. Γκολ περιμένουμε στο ματς των νεανικών ομάδων της Αϊντχόφεν με τον Άγιαξ, όπως και στην αναμέτρηση της εθνικής ελπίδων με την Λευκορωσία

10/10/2018 • 10:36