Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να νικήσω» (video)

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπογράμμισε πως θέλει να φύγει νικητής από τις Βρυξέλλες, εν όψει της αναμέτρησης με την πρώην ομάδα του.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπογράμμισε πως θέλει να φύγει νικητής από τις Βρυξέλλες, εν όψει της αναμέτρησης με την πρώην ομάδα του. Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης.

Χαρακτηριστικά, ο Μιλιβόγεβιτς τόνισε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» στο youtube: «Έχω πολλές και καλές αναμνήσεις εδώ από το γήπεδο αυτό. Έχω κερδίσει έναν τίτλο και ένα Σούπερ Καπ. Τώρα έρχομαι με τον Ολυμπιακό. Περιμένω να νικήσω. Φυσικά και δεν είναι εύκολο».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουν αλλάξει πολύ και οι δύο ομάδες τουλάχιστον από έξι – επτά παίκτες η καθεμία. Υπάρχουν νέοι παίκτες. Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Αλλά ακόμη κι έτσι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε με αυτό στην Αθήνα. Οι οπαδοί τους είναι καλοί, αλλά δεν είναι τόσο παθιασμένοι όπως και οι δικοί μας. Για αυτούς όμως το καλό είναι ότι το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα στην οποία όλοι θέλουν να παίζουν. Σίγουρα όμως οι δικοί μας οπαδοί είναι καλύτεροι».

Τέλος, ο Σέρβος μέσος συμπλήρωσε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα ως ομάδα. Να ακούσουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής μας. Θα έχουμε στο πλευρό μας την υποστήριξη των οπαδών μας. Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε μεγάλο κίνητρο όλοι. Και όλοι έχουμε την ποιότητα να πάρουμε την πρόκριση».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.