Λαζαρίδης: «Να γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις»

Αποκλειστικά μέσω του Novasports (και αντί οποιασδήποτε ανακοίνωσης) , επέλεξαν να τοποθετηθούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, εκφράζοντας τις θέσεις τους για τη διήμερη αποχή που πραγματοποίησαν από τις προπονήσεις. Εκ μέρους όλων, μίλησε ο αρχηγός, Νίκος Λαζαρίδης.

Αποκλειστικά μέσω του Novasports (και αντί οποιασδήποτε ανακοίνωσης) , επέλεξαν να τοποθετηθούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, εκφράζοντας τις θέσεις τους για τη διήμερη αποχή που πραγματοποίησαν από τις προπονήσεις. Εκ μέρους όλων, μίλησε ο αρχηγός, Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε αρχικά:  «Ηταν μια απόφαση όλων των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα. Αποφασίσαμε από κοινού την αποχή. Μιλήσαμε με τη διοίκηση, έχουμε πάρει κάποιες υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον και περιμένουμε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της. Και αυτή τη στιγμή μιλώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών».

Και εν συνεχεία, έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένος: «Η υπόσχεση της διοίκησης (για πληρωμές)  είναι για μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε σαν ομάδα, δίνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς επιστρέψαμε  στις προπονήσεις, γιατί θέλουμε το καλό της ομάδας και γι αυτό το λόγο θα δώσουμε τα πάντα για να πάει ο Αρης στα play offs».

Για τη στήριξη που φαίνεται πως τους παρείχε ο κόσμος στις κινητοποιήσεις τους, είπε: «Το να έχεις τον κόσμο μαζί σου, σημαίνει πάρα πολλά. Νομίζω ο κόσμος καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Πάνω απ΄ όλα εμείς είμαστε άνθρωποι και επαγγελματίες, κάποιοι έχουν οικογένειες, κάποιοι είναι μόνοι τους και χρειάζονται στήριξη απ΄ όλους μας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχεις τον κόσμο μαζί σου και γι αυτόν τον κόσμο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τον κίνδυνο να έχει επηρεαστεί, αγωνιστικά, η ομάδα από τη διήμερη αποχή, δήλωσε: «Η ομάδα δεν νομίζω να έχει επηρεαστεί αγωνιστικά από την αποχή. Το να χάσεις μια-δύο προπονήσεις, δεν είναι και πολύ σημαντικό. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής, όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Κι όσο για το περιεχόμενο της συζήτησης με τους διοικούντες; «Η συζήτηση με τους διοικούντες έγινε μέσα σ΄ ένα ήρεμο κλίμα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα που μας αφορούν και περιμένουμε η υπόσχεση να γίνει πράξη»         


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.