Μασάδο: «Ήθελα Ευρώπη με Ολυμπιακό»

Να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο Europa League επιθυμούσε ο Πάουλο Μασάδο, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο Europa League επιθυμούσε ο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μέσος εμφανίζεται δυσαρεστημένος με την απόφαση της Τουλούζ να μην τον παραχωρήσει στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο. Ο έμπειρος παίκτης τόνισε πως ήθελε να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του, προκειμένου να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της εθνικής ομάδας της χώρας του, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Όχι, δεν είμαι αναστατωμένος πλέον, σκέφτομαι πλέον την δουλειά μου. Στόχος μου να παίξουμε μπάλα και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Υπήρξαν επαφές με ομάδα από τη Ρωσία, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη προοπτική».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, θα μπορούσα να παίξω στην Ευρώπη και αυτό θα με βοηθούσε να αγωνιστώ με την Πορτογαλία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι όμως κρίμα που δεν έγινε. Θεωρώ ότι εκεί θα είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και συνεπώς περισσότερες ελπίδες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αλλά όλοι γνωρίζουν πως ο πρόεδρος παίρνει της αποφάσεις και αν δεν συμφωνήσει αυτός… τότε δεν γίνεται τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.