Φινάλε με barbeque στο Κίελτσε

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η ΑΕΚ είπε "αντίο" στην Πολωνία με βραδιά barbeque, από τον εξαιρετικό σεφ Κωνσταντίνο Γκότση.
Μανώλης Βογιατζάκης
14/07/2018 • 01:41
Η αποστολή της ΑΕΚ σε βραδιά barbeque στο Κίελτσε
  • shares
Πέρυσι πήγε ...γούρι και είπαν να το επαναλάβουν. Μετά από 12 μέρες στην Πολωνία, το τελευταίο βράδυ της ΑΕΚ στην πόλη Κίελτσε συνοδεύτηκε από ένα γευστικό barbeque, το οποίο επιμελήθηκε ο εξαιρετικός σεφ της ομάδας, Κωνσταντίνος Γκότσης.

Οι ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν, το διασκέδασαν και είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος πήρε το ...μικρόφωνο - μάλλον λάθος - το πιρούνι και άρχισε να τραγουδάει στα ιταλικά.

Ο σεφ Κωνσταντίνος Γκότσης βρέθηκε δίπλα στα μέλη της Κιτρινόμαυρης αποστολής σε όλη τη διάρκεια της βασικού σταδίου προετοιμασίας, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του στο εστιατόριο "Pratirio", στο Βερολίνο. Όλα τα μέλη πάντως της Ένωσης είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τις γευστικές του επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας...

Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Κυριακή 05 Μαΐου, 19:00

Live
loading the player...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας