Ουζουνίδης: "Δεν μας ανησυχεί η έλλειψη γκολ" (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ομάδα μπορεί να μην σκόραρε αλλά αυτό δεν τον αγχώνει σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας.
13/07/2018 • 18:59
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει οδηγίες
  • shares
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ομάδα μπορεί να μην σκόραρε αλλά αυτό δεν τον αγχώνει σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας. 

Αναλυτικά:

"Δεν είδα πολλά διαφορετικά πράγματα, περίμενα περισσότερα, μην ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο φρέσκος από εμάς. Σε αυτή την περίοδο όποιος είναι πιο ξεκούραστος έχει το πλεονέκτημα. Κάναμε αυτά που θέλαμε, δώσαμε το χρόνο που θέλαμε σε μερικούς παίκτες, είχαμε μερικά προβληματάκια, περιμένω καλύτερα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς για εμάς, δώσαμε μεγάλη έμφαση στη φυσική καάσταση αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι. Αυτό θα λυθεί γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες και θα βγάλουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο. Θέλουμε δουλειά για να πιέσουμε μπροστά, το επιθετικό κομμάτι θέλει φρεσκάδα και καθαρό μυαλό. Κάναμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε". 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51