Ξεκινούν οι πληρωμές των διαιτητών

Μετά από καθυστέρηση αρκετών μηνών οι διαιτητές θα δουν επιτέλους το χρώμα του χρήματος.
13/07/2018 • 18:24
Ο Κωνσταντινέας
  • shares
Μετά από καθυστέρηση αρκετών μηνών οι διαιτητές θα δουν επιτέλους το χρώμα του χρήματος.

Η τροπολογία για το εργόσημο που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας πέρασε από την ολομέλεια της Βουλής με την συμπόρευση και των ΝΔ, ΑΝ.ΕΛ Χ.Α. και Ένωσης Κεντρώων, με αποτέλεσμα να είναι δυνατός ο απεγκλωβισμός των χρημάτων που υπήρχαν στην ΕΠΟ και δεν μπορούσαν να δοθούν στους δικαιούχους.

Παρών ψήφισαν το Κ.Κ.Ε., το Ποτάμι και η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί με τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, καθώς οι διαιτητές δεν μπορούσαν να πληρωθούν με απόδειξη δαπάνης και είχαν μείνει απλήρωτοι για μήνες, γεγονός που είχε προκαλέσει την παρέμβαση της FIFA που πίεζε για να βρεθεί λύση.

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας κατέθεσε λοιπόν, πριν λίγες ημέρες την τροπολογία που πέρασε με την δεύτερη… απόπειρα και μέσω του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τον «Κλεισθένη», καθώς στο προηγούμενο που αφορούσε αλλαγές σε νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από το Κ.Κ.Ε. και αποσύρθηκε.

Έτσι τα χρήματα που είχαν καταβληθεί από τις ομάδες για τις διαιτησίες του πρωταθλήματος και υπάρχουν στην ΕΠΟ μπορούν πλέον να αποδεσμευτούν και να δοθούν στους διαιτητές.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/04/2019 • 07:03

Αβαντάζ κόντρα σε πεισματάρες ομάδες για Σέφιλιντ Γιουνάϊτεντ, Αστον Βίλα και Λιον

Μπρίστολ Σίτι και Άστον Βίλα παίζουν με σαφές προβάδισμα απέναντι σε ομάδες που περισσότερα πράγματα έχουν να πάρουν από την επίθεση παρά από την άμυνά τους. Μικρό προβάδισμα έχουν η Χέρακλες και η Λιόν κόντρα σε παραγωγικούς αντιπάλους