Κολάσο: «Ανυπομονώ για το ελληνικό Bombonera»

Τάσος Μπαϊρακτάρης
13/07/2018 • 17:58
Ο Νικολάς Κολάσο
  • shares
Ο Νικολάς Κολάσο έχει ζήσει το πόσο εκρηκτικό είναι το «Λα Μπομπονέρα» με την φανέλα της Μπόκα. Με την φανέλα του Άρη θα πάρει και μια γεύση από την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, το ελληνικό «Μπομπονέρα».
Σε δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι περιμένει πως και πως αυτή την στιγμή.
 «Νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος. Ετοιμάζομαι για την πτήση ώστε να έρθω στην Ελλάδα. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος, ξέρω ότι μπροστά μου έχω ολόκληρο ταξίδι, θέλω να έρθω, να μπω στις προπονήσεις και κυρίως να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους που είναι στο κλαμπ. Ξέρω ότι θα παίξω στο Bombonera της Ευρώπης. Αρκετός κόσμος μου μίλησε για το στάδιο, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη, το διαπίστωσα και ο ίδιος. Περιμένω να ζήσω κάτι φοβερό. Οι φίλοι του Άρη εκφράζουν την αγάπη τους για την ομάδα, τραγουδάνε συνεχώς και γενικώς ότι ζουν πολύ έντονα τον αγώνα. Προετοιμάζομαι να ζήσω κάτι αντίστοιχο με αυτό που έζησα στο Bombonera». 
Και πρόσθεσε για την θέση που του αρέσει αλλά και το βίντεο για εκείνον.
 «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορώ να καλύψω όλη την αριστερή πλευρά και κυρίως να λειτουργήσω με τρόπο ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δείξω την ποιότητά μου. 
Είδα το βίντεο κι ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί ήταν πολύ ευγενικό από την πλευρά του. Μπορώ να πω ότι νιώθω το ίδιο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που θα παίξω για τον Άρη». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/04/2019 • 16:52

Για την ουσία παίζουν Τόττεναμ, Άγιαξ.. Κομβικά ματς σε Βαγιαδολίδ και Ντόνκαστερ

Κίνητρο, αγωνιστική διάθεση και διαχείριση δυνάμεων είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν πολλά στους αποψινούς αγώνες της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας όπως και στο κύπελλο Γερμανίας