Αυξάνονται τα προβλήματα στη Δράμα

Αρκετά είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Ο έμπειρος τεχνικός, γνωρίζει ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδη, καθώς και οι δύο συνεχίζουν την θεραπεία τους και δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Σε αυτούς προστέθηκαν και ο Σικαλιάς, ο οποίος αποχώρησε με τράβηγμα στο δικέφαλο από το παιχνίδι των δύο ομάδων την περασμένη Τετάρτη στο Αγρίνιο και πλέον ακολουθεί θεραπεία. Επίσης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και ο Βέρτζος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί επίσης να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε την Τετάρτη και ο Ντίνο Σερεμέτ και την Παρασκευή αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιον αγώνα θα μείνει εκτός για να εκτίσει την ποινή του. Θεωρείται πάντως εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξει και γι αυτόν ο Κατσαβάκης τον αγώνα της Κυριακής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.