Η ...σκιά των μικρών της ΑΕΚ (video)

Ο Νίκος Παναγιωτάρας παραμένει συνεχώς στο πλάι των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ακόμα και στις ασκήσεις τακτικής, δίνοντάς τους οδηγίες για το πως θα πρέπει να κινούνται στο γήπεδο.
Μανώλης Βογιατζάκης
12/07/2018 • 14:21
Ο Νίκος Παναγιωτάρας και στο βάθος ο Φοίβος Μπότος
  • shares
Ένας από τους βασικούς στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, εκτός από την κατάκτηση τίτλων, είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες. Αυτός είναι άλλωστε και ένας απ' τους λόγους για τους οποίους ο Νίκος Παναγιωτάρας συμπεριλήφθηκε στο τιμ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο 46χρονος προπονητής αποτελεί την ...σκιά των νεαρών άσων του Δικεφάλου που συμμετέχουν στην προετοιμασία. Γαλανόπουλος, Γιαννούτσος, Γιούσης και Μπότος ακούν καθημερινά τον Παναγιωτάρα να τους εξηγεί με λεπτομέρειες τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, βελτιώνοντας παράλληλα τις αδυναμίες τους.

Όπως μπορείτε να δείτε μάλιστα και στο σχετικό βίντεο, ακόμα και στις ασκήσεις τακτικής ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην πλάγια γραμμή, απ' την πλευρά που κινείται κάποιος εκ των νεαρών παικτών της ομάδας (στην προκειμένη περίπτωση ο Μπότος) με σκοπό να του εξηγεί άμεσα τι θα πρέπει να κάνει για να ανταποκριθεί στια απαιτήσεις του Ουζουνίδη. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51