Φασίδης, ο πρώτος... τραυματίας

Ο Έλληνας μέσος άνοιξε σήμερα (12/7) το χορό των τραυματισμών στον ΑΟΞ, μετά από σύγκρουση με τον Κίκε στην πρωινή προπόνηση, με την οποία έκλεισε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
12/07/2018 • 11:46
Τραμαυτίας έφυγε σήμερα (12/7) από την προπόνηση του ΑΟΞ ο Βασίλης Φασίδης
  • shares
Καταγράφηκε σήμερα (12/7) ο πρώτος τραυματισμός παίκτη του ΑΟΞ, για τη σεζόν 2018-2019. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Φασίδης είναι αυτός που άνοιξε αυτόν τον -κακό, αλλά αναπόφευκτο- χορό, καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πρωινή προπόνηση, μετά από σύγκρουση που είχε με τον Κίκε.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε πάνω σε φάση άσκησης με την μπάλα. Ο Έλληνας μέσος άφησε αμέσως το πρόγραμμα και αναμένεται πλέον η ιατρική εκτίμηση για το μέγεθος της ζημιάς και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Στο μεταξύ, με τη σημερινή προπόνηση, που έγινε στα Πηγάδια, ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες. Οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης στο πρώτο στάδιο, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν από τον Μίλαν Ράσταβατς σε γκρουπ και ακολούθησαν τις οδηγίες του στα θέματα τακτικής και στα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Για την Παρασκευή (13/7) και το Σάββατο (14/7) υπάρχουν διπλές προπονήσεις. Οι παίκτες θα αποζημιωθούν με το ρεπό της ερχόμενης Κυριακής, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες για τη συνέχεια.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη