Συνέχεια σε υψηλό τέμπο

Οι παίκτες του ΑΟΞ αισθάνονται ολοένα και περισσότερο την πίεση από τον προπονητή τους, Μίλαν Ράσταβατς, καθώς η ένταση ανεβαίνει στις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
11/07/2018 • 22:34
Εντατικό το πρόγραμμα προπονήσεων των παικτών του ΑΟΞ και σήμερα (11/7)
  • shares
Διπλή ήταν η προπόνηση σήμερα (11/7) για τους παίκτες του ΑΟΞ στα Πηγάδια, στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι προπονήσεις κύλησαν σε υψηλό τέμπο, καθώς σταδιακά ανεβάζει την πίεση ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές διαφορετικές ασκήσεις σε τομείς της φυσικής κατάστασης, της τακτικής, της κατοχής μπάλας και των τελειωμάτων φάσεων. Ειδικά στον τελευταίο τομέα, ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης επιμένει ιδιαίτερα, καθώς δεν θέλει η ομάδα του να αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως συνέβη σε μεγάλο διάστημα την περασμένη περίοδο.

Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΞ είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών παικτών λόγω τραυματισμών ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Για την Πέμπτη (12/7), το πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 14:24

Η γέννηση του Κώστα Πολυχρονίου (video)

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Κώστας Πολυχρονίου, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1936.