Ζντοβτς: «Κερδίσαμε δίκαια και κυρίως χάρη στην άμυνα»

Ο Γιούρι Ζντοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα νίκη της ΑΕΚ.

Ο Γιούρι Ζντοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα νίκη της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο προπονητής της Ένωσης μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα και παρά τη μεγάλη διαφορά (63-82) δήλωσε… εκνευρισμένος από την παρουσία της ομάδας του στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χάσαμε τον έλεγχο στην άμυνα κι αυτό με εκνεύρισε στο τέλος, όμως πρέπει να παραδεχτώ πως για τρία δεκάλεπτα παίξαμε εξαιρετική άμυνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Κερδίσαμε δίκαια και είχαμε τον έλεγχο, χάρη κυρίως στην άμυνά μας. Ο Απόλλων έχει πολύ ταλαντούχα ομάδα, αλλά τους μελετήσαμε καλά και επιπλέον είχαμε δύο μέρες παραπάνω ξεκούραση από αυτούς, όπως και μεγαλύτερο ρόστερ για να διαχειριστούμε την κούραση. Δεν περιμέναμε να έχουμε μια τόσο εύκολη νίκη». 

Για την πρώτη εμφάνιση του Τορίν Γκριν:
«Έχει εμπειρία και μπορεί να μας βοηθήσει στην θέση του άσου. Η πρώτη του δουλειά είναι η άμυνα μας βοηθάει επιθετικά με το σουτ του. Αν κάνει δουλειά στην άμυνα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα που είχαμε στη θέση 1 βελτιώθηκε με Νώντα και Κατσίβελη. Εάν συνεχίσει έτσι θα έχει περισσότερα λεπτά». 

Για τον τραυματισμό του Κατσίβελη:
«Τα πρώτα νέα δεν είναι άσχημα. Χτυπήθηκε στο κόκκαλο. Σχετικά καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Θα έχουμε νέα αύριο, όμως δεν φαίνεται να έχει κάτι σημαντικό και είναι θετικό γιατί είναι σημαντικός για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.