Κούγιας: "Θα βγει λευκός καπνός"

Αισιόδοξος και σίγουρος πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα δεχθεί την πρόταση της Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.
11/07/2018 • 20:53
Ο Αλέξης Κούγιας
  • shares
Αισιόδοξος και σίγουρος πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα δεχθεί την πρόταση της Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. 

Για το αν θα συμφωνήσει ο υφυπουργός: «Δεν το γνωρίζω, δεν ξέρω τι έχει συζητήσει το προεδρείο μας μαζί του. Θεωρώ ότι αν ο υφυπουργός θέλει να ληφθεί μία απόφαση, δεν μπορείς να πας βάρβαρα σε ένα πρωτάθλημα 12 ομάδων,  και εφόσον έχει καλές προθέσεις, νομίζω ότι θα συμφωνήσει. Θεωρώ ότι ο κύριος υφυπουργός, ο οποίος θέλει να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και δεν θέλει να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, θα συμφωνήσει με την πρόταση αυτή και έτσι θα εξασφαλιστεί και τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις ομάδες που δεν έχουν».

Για το αν δεν συμφωνήσει ο υπουργός: «Θα συνεδριάσουμε και πάλι αλλά θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο θα κερδίσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει πρωτάθλημα. Είναι βέβαιο ότι και οι ομάδες αυτές θα βρουν εναλλακτικές λύσεις ώστε να εξασφαλίσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο».


Για το μαραθώνιο διοικητικό συμβούλιο της Super League: «Όταν οι εννέα ομάδες έχουν συμβόλαιο και οι άλλες όχι, ο καθένας θα έχει τα επιχειρήματα του. Στην προκειμένη περίπτωση, εμείς που έχουμε συμβόλαιο δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε τη δυνατότητα που έχουμε και επιμέναμε σε πρωτάθλημα 16 ομάδων γιατί το πρωτάθλημα που τελείωσε ήταν ανταγωνιστικό. Τα προβλήματα δημιουργήθηκαν με τις μεγάλες ομάδες και τις δικαστικές εξελίξεις. Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αν δεν είχαν συμβεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα ήταν θαυμάσιο πρωτάθλημα. Αφού υπάρχει άποψη της πολιτείας ότι πρέπει να μειωθούν οι ομάδες κι εμείς δεν θέλουμε να παίρνουμε κομματικές θέσεις, συμφωνήσαμε και κόψαμε το καρπούζι στη μέση. Δεν μπορεί να πάμε βάρβαρα σε 12 ομάδες, ούτε ο υφυπουργός θα ήθελε να θεωρηθεί ότι η πρόταση του είναι εκβιαστική. Θεωρώ ότι στο τέλος θα καταλάβει ότι υπάρχει καλή πρόθεση και ότι υπάρχει η δυνατότητα με τις ομάδες που είναι τώρα στο πρωτάθλημα, να έχουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική Super League. Όλα πλέον εξαρτώνται από τον υφυπουργό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγει λευκός καπνός».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη