Επιστροφή στις προπονήσεις με Ακόστα

Οι παίκτες του Αρη επέστρεψαν μετά από τρεις ημέρες στις προπονήσεις και μαζί τους επέστρεψε και ο Νόε Ακόστα!

Οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν μετά από τρεις ημέρες (συμπεριλαμβανομένου και του ρεπό της Δευτέρας) στις προπονήσεις και μαζί τους επέστρεψε και ο Νόε Ακόστα! Ο μεγάλος απών της περασμένης αγωνιστικής στη Ξάνθη (λόγω τραυματισμού), φώναξε δυνατά παρών στο προσκλητήριο του Μανουέλ Μασάδο στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς ένα από τα βασικά εργαλεία του, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της ομάδας, ενόψει Εργοτέλη.

Το ίδιο ισχύει και για τους Πρίττα, Γιαννιώτα. Επομένως αν εξαιρέσει κανείς τον τιμωρημένο, Κώστα Καζναφέρη, όλο το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό είναι στη διάθεση του 57χρονου προπονητή των κιτρίνων, πλην, ασφαλώς, των μακροχρόνια απόντων Παπαστεριανού και Σηφάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή των παικτών του Αρη στις προπονήσεις, συνδυάστηκε με την παρουσία κάποιων οπαδών στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου οι οποίοι θέλησαν να τους μιλήσουν, ζητώντας τους, μεταξύ άλλων, τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο εξωτερικό οι διοικούντες

Αυτή τη φορά η φήμη επιβεβαιώθηκε και λέει πως οι κ.κ Αθανασιάδης, Ορφανίδης και Κόντης, βρίσκονται στο εξωτερικό (πιθανότατα στην Ελβετία), προκειμένου να προωθήσει το ζήτημα της επίμαχης χορηγίας ή κάτι παραπάνω που λέγεται πως έχει εκδηλωθεί από όμιλο εταιριών. Καμία παραπάνω πληροφορία δεν διαρρέεται από το κιτρινόμαυρο περιβάλλον και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις εάν και εφόσον υπάρξουν.

Κόβει πίτα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο ενιαίος Αρης, κόβει την πίτα του, παρουσία του κόσμου του. Τούτη τη φορά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της θύρας 3 στο «Κλ. Βικελίδης» στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες, δηλαδή, πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης του ποδοσφαιρικού Αρη με τον Εργοτέλη.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.