Πετεγουέι: «Δεν έχουμε ταβάνι!»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για τις δυνατότητες της ομάδας του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ (16/5).

Ο Τεράν Πετεγουέι πρωταγωνίστησε στη σημερινή (16/5) νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για την πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League. Πρωταγωνίστησε, όμως, και στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, καθώς ανέβασε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών από τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς.

Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι είπε: “Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και εμείς και η αντίπαλη ομάδα. Η ΑΕΚ προηγούνταν ,αλλά εμείς ανατρέψουμε το ματς. Τώρα μένει να κάνουμε μια νίκη στην Αθήνα και να προκριθούμε”.

Όσο για το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ, καθόλου δεν… τσιγγουνεύτηκε στα λεγόμενά του: “Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχουμε ταβάνι! Απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε σαν ομάδα”.

Για την εικόνα της ομάδας και το τι έχει αλλάξει τόνισε: “Μέχρι το 25′ σκοράραμε και σκόραρε κι ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα παίξαμε άμυνα και αλλάξαμε το παιχνίδι”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τρεις φορές την ΑΕΚ δήλωσε: “Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν πολύ τα μπάτζετ και πόσο πληρώνεται ο καθένας. Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ, αυτό κάναμε και τις τρεις φορές”.

Για το δικό του στυλ παιχνιδιού επεσήμανε: “Κάθε παίχτης είναι παίχτης ρυθμού. Εγώ μπορώ να φέρω ενέργεια και να αλλάξω τον ρυθμό του αγώνα”.

Για το πως μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ υπογράμμισε: “Δεν πρέπει να κάνουμε τόσα λάθη όσα κάναμε εδώ. Αν το κάνουμε, θα αυτοκτονήσουμε και πρέπει να ελέγξουμε τον τομέα των ριμπάουντ”.

Για το αν θεωρεί πιο σημαντικό το πρώτο παιχνίδι απάντησε: “Κάθε παιχνίδι στα πλέι οφ είναι σημαντικό, πρέπει να το αντιμετωπίζεις σα να είναι τελικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.