Επέστρεψαν οι Ρόβας και Αμπντουλάγεφ

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο “Απήλιον” στο Κορωπί, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ευχάριστα για τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο, ήρθαν από τους Ρόβα, Αμπουντουλάγεφ. Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση, δείγμα του ότι ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν την Τρίτη και τα οποία τους κράτησαν εκτός του κανονικού προγράμματος.
 
Εκτός έμειναν μόνο οι Σταυροθανασόπουλος, Μπούζας, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από ίωση και λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή. Και οι δύο αναμένεται αύριο θα δώσουν κανονικά το παρών στην προπόνηση που θα γίνει επίσης στο Κορωπί.
 
Η προετοιμασία του Πανιωνίου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με προπόνηση που θα γίνει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 17:15 και στη συνέχεια ο Απόστολος Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα συγκεντρωθεί σε ξενοδοχείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.