Υψηλά πριμ οι Ρώσοι για το Λονδίνο

Υψηλά πριμ υπόσχονται οι Ρώσοι στους αθλητές τους που θα κατακτήσουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Υψηλά πριμ υπόσχονται οι Ρώσοι στους αθλητές τους που θα κατακτήσουν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος της χώρας, κάθε χρυσό μετάλλιο θα πληρώνεται με 100.000 ευρώ, κάθε αργυρό με 63.000 ευρώ και κάθε χάλκινο με 43.000 ευρώ.

Τα ίδια πριμ είχαν ισχύσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008. Στην συγκεκριμένη διοργάνωση, η Ρωσία κατέλαβε την τρίτη θέση στον πίνακα μεταλλίων με 23 χρυσά, 21 αργυρά και 28 χάλκινα. Τα πριμ θα οριστικοποιηθούν από τους υπουργούς Αθλητισμού και Οικονομικών, καθώς και από την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας.

Εκτός από τα πριμ της πολιτείας, οι Ρώσοι που θα κατακτήσουν μετάλλιο στο Λονδίνο, θα έχουν και επιπλέον απολαβές, τόσο από τις Αρχές των τόπων καταγωγής τους, όσο και από την ιδιωτική πρωτοβουλία. Για παράδειγμα, ο Δήμος Αγίας Πετρούπολης έχει ανακοινώσει την χορηγία 25.000 ευρώ για κάθε χρυσό μετάλλιο που θα κατακτήσει αθλητής ή αθλήτρια, ο οποίος κατάγεται από την ιστορική πόλη.

Επίσης, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του δισεκατομμυριούχου, Σουλεϊμάν Κερίμοφ, προέδρου της ρωσικής ομοσπονδίας πάλης, ο οποίος υποσχέθηκε 381.000 ευρώ σε κάθε «χρυσό» Ολυμπιονίκη του αθλήματος στην διοργάνωση του Πεκίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.