Αποχαιρετιστήρια δήλωση του Στράτου (video)

Αποχαιρετιστήρια δήλωση έκανε μετά την ανάδειξη του Βαγγέλη Μπαταγιάννη ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, ο απερχόμενος πρόεδρος του συναιτερισμού, Γιώργος Στράτος.
25/06/2018 • 15:19
O Γιώργος Στράτος
  • shares
Αποχαιρετιστήρια δήλωση έκανε μετά την ανάδειξη του Βαγγέλη Μπαταγιάννη ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, ο απερχόμενος πρόεδρος του συναιτερισμού, Γιώργος Στράτος. Ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι στη διάθεση του νέου προέδρου, ενώ ευχαριστήσε ξεχωριστά τον Χρήστο Πανόπουλο.


Αναλυτικά η δήλωση του Στράτου:
"Ολοκληρώνω σήμερα τη θητεία μου. Είναι αυτονόητο ότι η απόφασή μου ήταν κοινή με την ομάδα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, την Ξάνθη. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη με τα οποία συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια της θητείας μου, πέραν των εντάσεων και των διαφωνιών που είχαμε αυτό το διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Χρήστο Πανόπουλο, το όραμα και το σχεδιασμό του οποίου για το Συνεταιρισμό μας προσπάθησα να υπηρετήσω.

Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού για την προσφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια. Η εμπειρία της συνεργασίας μου με το Βασίλη Γκαγκάτση, μου επιτρέπει να σας καταθέσω ότι η απόφαση του για την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αποδείχτηκε σωστή.

Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά  τα δύο χρόνια, θα επιτρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει πιο δημιουργικό μέλλον.
Εύχομαι στο νέο πρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη τις θερμότερες ευχές και είμαι στη διάθεση του όποτε το θελήσει.

Εύχομαι τα καλύτερα και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω".
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/08/2019 • 08:04

Ποδοσφαιρική "δικαίωση" μέσω της ουσίας σε Ρότερνταμ, Λονδίνο, Σεντ Ετιέν και Ρέντινγκ

Ματς για γκολ περιμένουμε σε Φρανκφούρτη και Σεντ Ετιέν όπως και στο Ρέντινγκ όπου η Κάρντιφ δείχνει πιο ώριμη να διαχειριστεί τις δικές της ικανότητες και τις ατέλειες των αντιπάλων της. Στην αποτελεσματικότητάς τους ποντάρουν σήμερα Τσέλσι και Μίντιλαντ