Κόντης: «Δημιουργείται άγχος με αυτό το θέμα»

Το πολυσυζητημένο ταξίδι των ανθρώπων του Αρη, τελικώς αναβλήθηκε, με τους ιθύνοντες να μένουν στην Ελλάδα.

Το πολυσυζητημένο ταξίδι των ανθρώπων του Αρη, τελικώς αναβλήθηκε. Θανάσης Αθανασιάδης, Γιάννης Κόντης και Τάσος Ορφανίδης, ήταν έτοιμοι, με τη βαλίτσα στο χέρι, προς αναχώρηση για χώρα της κεντρικής Ευρώπης, προκειμένου να ξεκινήσουν το κυνήγι του θησαυρού. Ενός χορηγού ή ενός επενδυτή, δηλαδή, που θα μπορούσε να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, ωστόσο, προς το παρών, το συγκεκριμένο ταξίδι δεν κατέστη εφικτό, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, να πραγματοποιηθεί. Προφανώς, λόγοι που έχουν να κάνουν με τη μη οριστικοποίηση κάποιων θεμάτων ή της μη ετοιμότητας της άλλης πλευράς, απέτρεψε την αναχώρηση του διοικητικού κλιμακίου της ΠΑΕ, πιθανότατα για την Ελβετία, αν και ούτε ο τόπος προορισμού, είναι απολύτως εξακριβωμένος. Το αντίθετο, θα έλεγε κάποιος! Η ρήτρα εμπιστευτικότητας που λέγεται πως υπάρχει σε συνδυασμό με το ότι δεν δείχνει να είναι τίποτα, προς το παρών, συμφωνημένο, προκαλεί αυτή την υπέρμετρη μυστικοπάθεια. Οι φίλοι του Αρη δεν έχουν παρά να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις οι οποίες δεν είναι σίγουρο, αν και πότε θα υπάρξουν.

Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, τόνισε στο ραδιόφωνο του Αρη: «Είναι μια βλακεία που βγαίνει από τον καθένα που θέλει να δείξει ότι ξέρει κάτι και το παίρνουν και οι υπόλοιποι. Είναι πράγματα που δημιουργούν άγχος στον κόσμο και είναι κακό να γράφονται.  Πρέπει να βγαίνει η αλήθεια και ότι είναι προς συμφέρον της ομάδας».

Ρεπό από Μασάδο

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Μανουέλ Μασάδο, έδωσε ρεπό στους παίκτες του, μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι τελευταίοι στη Ξάνθη. Θα έλεγε κανείς, πως λίγες στιγμές χαλάρωσης είναι απολύτως απαραίτητες, καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κλήθηκαν να αγωνιστούν και εν τέλει να πάρουν τη νίκη, ήταν πρωτόγνωρες.

Η ομάδα επιστρέφει την Τρίτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει Εργοτέλη. Μοναδικό πρόβλημα το οποίο καλείται να επιλύσει ο Μασάδο, είναι η απουσία του τιμωρημένου, Κώστα Καζναφέρη. Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα, καθώς ο Καζναφέρης, είναι από τους καλύτερους του Αρη, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ως μια πιθανή λύση φαντάζει ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που γνωρίζει τη θέση, όμως όλα θα κριθούν και θα αποφασιστούν μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.