Ευχήθηκε στον Σκόνδρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ευχήθηκε μέσω ανακοίνωσης στον Γιάννη Σκόνδρα για τα γενέθλιά του, καθώς ο Έλληνας παίκτης γίνεται 26 ετών.

Ο ΠΑΟΚ ευχήθηκε μέσω ανακοίνωσης στον Γιάννη Σκόνδρα για τα γενέθλιά του, καθώς ο Έλληνας παίκτης γίνεται 26 ετών. 

Η σχετική ανακοίνωση: «Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 26, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς. 

Το βιογραφικό του Έλληνα αμυντικού 

Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών. Προτού μετακομίσει στον Ατρόμητο, ο 26χρονος αμυντικός είχε κλέψει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Ασκληπιό Τρικάλων. 

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που «σημάδεψε» τα πρώτα βήματα του Γιάννη Σκόνδρα στη μεγάλη κατηγορία. Προερχόμενος από την ομάδα της γενέτειρας του, τον Ασκληπιό Τρικάλων, ο 24χρονος διεθνής αμυντικός μετά από 14 αγώνες στην Β’ Εθνική κατηγορία, έκανε ντεμπούτο στην Super League με τη φανέλα του Ατρόμητου εναντίον του ΠΑΟΚ. 

Στις 27.09.2009 ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Περιστερίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο 19χρονος τότε Σκόνδρας ξεκίνησε στην ενδεκάδα των γηπεδούχων παίρνοντας τη φανέλα με το Νο 32 από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη. Για την ιστορία οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον ΠΑΟΚ. 

Το καλοκαίρι του 2013, ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφήνοντας τον Ατρόμητο για τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη του σεζόν με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Σκόνδρας εμπλούτισε το ρεπερτόριό του αγωνιζόμενος και ως στόπερ και ως αριστερό μπακ και ολοκλήρωσε την χρονιά με 37 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και φέτος μπορεί να μην ξεκινάει πάντα βασικός αλλά έχει ήδη γράψει 18 αγώνες μοιράζοντας και δύο ασίστ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.