Ικανοποιημένη η Ζουλμίρα Φερέιρα

Ευχαριστημένη με την έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού εμφανίζεται η Ζουλμίρα Φερέιρα.

Ευχαριστημένη με την έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού εμφανίζεται η Ζουλμίρα Φερέιρα. Η σύζυγος του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, τονίζοντας πως οι Έλληνες προσπαθούν να ξεχάσουν τα προβλήματά τους, ενώ αποκάλυψε και την έκπληξη που ετοιμάζει στον σύζυγό της. Αναλυτικά, η Ζουλμίρα Φερέιρα τόνισε στον πορτογαλικό Τύπο:

Για το πώς περνά στην Ελλάδα: «Είμαστε πολύ καλά στην Ελλάδα, περνάμε πολύ όμορφα, αλλά ένα κομμάτι μου είναι ακόμη στην Πορτογαλία».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα: «Δεν είναι καλά τα πράγματα. Οι Έλληνες δεν θέλουν το ευρώ. Όμως στην καθημερινότητα όλα είναι φυσιολογικά. Οι Πορτογάλοι είναι πιο απαισιόδοξοι. Οι Έλληνες δεν πηγαίνουν σπίτι τους μετά τη δουλειά τους. Τα μαγαζιά και τα εστιατόρια είναι γεμάτα. Είναι προφανές πως ζουν καλύτερα από ό,τι μπορούν. Ζουν την κάθε μέρα ξεχωριστά».

Για το πώς έχει επηρεάσει την ίδια η κρίση: «Κάνω τη ζωή που έκανα πάντα. Λίγο πιο συγκρατημένα, αλλά όπως και πριν».

Για την περιπέτεια υγείας με την πνευμονία που πέρασε ο σύζυγός της: «Είναι πολύ καλύτερα τώρα, για την ακρίβεια καλύτερα από μένα, γιατί έκοψε το κάπνισμα. Ο ίδιος ομολογεί πως αισθάνεται πολύ καλύτερα».

Για την επαγγελματική πορεία του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά».

Για την έκπληξη που ετοιμάζει στο σύζυγό της: «Ετοιμάζω μία έκπληξη στον άνδρα μου: ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι μας αφιερωμένο στην καριέρα του».

Για το αν φοβάται μήπως δεν σκηνές των επεισοδίων της Αιγύπτου στην Ελλάδα: «Φυσικά, γιατί κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί και στην Ελλάδα. Έχω δει πολύ βίαιες σκηνές σε αγώνες του Παναθηναϊκού και όλα αυτά μπορεί να εξελιχθούν σε τραγωδία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.