Δημητρίου: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, μετά το σαββατιάτικο φιλικό κόντρα στην Προοδευτική, καθώς αποκόμισε θετικές εντυπώσεις από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου, μετά το σαββατιάτικο φιλικό κόντρα στην Προοδευτική, καθώς αποκόμισε θετικές εντυπώσεις από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Από το παιχνίδι με την Προοδευτική είχα την ευκαιρία να βγάλω αρκετά συμπεράσματα και να κάνω τις πρώτες μου διαπιστώσεις βλέποντας όλους τους νεοαποκτηθέντες. Σίγουρα είδα ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια και δουλειά, ενώ δεν έχουμε στην διάθεσή μας τον απαιτούμενο χρόνο. Όμως, τα παιδιά που ήρθαν δείχνουν πολύ καλά στοιχεία και σε συνδυασμό με τους παίκτες που έχουν παραμείνει, μπορούμε να δημιουργήσουμε καλό σύνολο και να προχωρήσουμε. Δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε, πρέπει να προχωράμε βήμα-βήμα και από εκεί και πέρα να διορθωνόμαστε και να εμφανιζόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας της Καισαριανής.

Και πρόσθεσε: «Θα είναι πολύ σημαντικό όλα τα νέα παιδιά να εγκλιματισθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Εθνικό Αστέρα. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες και μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε μέσα από τη σωστή δουλειά».

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα στις 12 ο Εθνικός Αστέρας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσει στο «Απήλιον» τον Πανιώνιο και ο Δημητρίου σκοπεύει να συνεχίσει τις δοκιμές, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.