«Καλοδεχούμενοι οι Καλαματιανοί»

Πρόσκληση στους φίλους της Καλαμάτας να βρεθούν στον Πύργο και να παρακολουθήσουν το επερχόμενο ντέρμπι με τον Πανηλειακό, απευθύνει η διοίκηση της ομάδας της Ηλείας.

Πρόσκληση στους φίλους της Καλαμάτας να βρεθούν στον Πύργο και να παρακολουθήσουν το επερχόμενο ντέρμπι με τον Πανηλειακό, απευθύνει η διοίκηση της ομάδας της Ηλείας.

Οι Πυργιώτες διέψευσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία είχαν αρνηθεί να δώσουν εισιτήρια στους Μεσσήνιους και μάλιστα τονίζουν ότι οι φίλοι της «μαύρης θύελλας» είναι καλοδεχούμενοι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία” της Καλαμάτας (στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 4-5 Φεβρουαρίου) περί “άρνησης της διοίκησης του Πανηλειακού να χορηγήσει εισιτήρια στους φιλάθλους της Καλαμάτας” για το μεταξύ των δυο ομάδων ματς, σας γνωστοποιούμε τα εξής:

Ουδέποτε ο Πανηλειακός αρνήθηκε ή πρόκειται να αρνηθεί τη χορήγηση εισιτηρίων σε φιλάθλους της Καλαμάτας που επιθυμούν να έρθουν στον Πύργο για το ματς των δυο ομάδων. Οποτεδήποτε ζητηθούν εισιτήρια, θα παραχωρηθούν ευχαρίστως! Γιατί εμείς θέλουμε ΚΑΙ την παρουσία φιλάθλων της Καλαμάτας σε ένα τέτοιο μεγάλο ματς! Και πιστεύουμε ότι και η δική τους παρουσία θα βοηθήσει στη δημιουργία ωραίας ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας ενός γνήσιου ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Όσοι λοιπόν περισσότεροι παρευρεθούν, τόσο καλύτερα. Και θα τους φιλοξενήσουμε ευχαρίστως στο Στάδιο Πύργου. Άλλωστε, και οι φίλαθλοι του Πανηλειακού, όπως προσέρχονται σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, έτσι αναμένεται να έχουν πολυάριθμη παρουσία και στον αγώνα του Β’ γύρου στην Καλαμάτα. Δεν υπάρχει λοιπόν από τη δική μας πλευρά κανένα πρόβλημα για την παρουσία φιλάθλων της Καλαμάτας στο προσεχές μεταξύ μας ματς. Καλοδεχούμενοι!».

Τέλος, τη Δευτέρα ο Πανηλειακός θα κόψει την πίτα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.