Ο Τιμούρ πήγε, αποδοκιμάστηκε, νίκησε και τους έκραξε!

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την Ανόρθωση του "Αντώνης Παπαδόπουλος", με τον τεχνικό των νικητών, Τιμούρ Κετσμπάγια, να είναι το πρόσωπο του αγώνα. Ο Γεωργιανός που δόξασε την Ανόρθωση κατά την παρουσία του είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με την Ανόρθωση του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, με τον τεχνικό των νικητών, Τιμούρ Κετσμπάγια, να είναι το πρόσωπο του αγώνα. Ο Γεωργιανός που δόξασε την Ανόρθωση κατά την παρουσία του είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο.

Ο Τιμούρ Κετσμπάγια ως τεχνικός της Ανόρθωσης κέρδισε δυο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ Καπ, ενώ το 2008 έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου ομάδα της χώρας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί η Ανόρθωση δεν ήταν κομπάρσος, διεκδικώντας την πρόκρισή της μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ολα αυτά, όμως, δεν εκτιμήθηκαν από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν. Ο ίδιος στις δηλώσεις του δεν χαρίστηκε σε κανέναν λέγοντας: “Αυτοί οι άνθρωποι αυτό θα έχουν να θυμούνται και για τα επόμενα 100 χρόνια, αυτό που πετύχαμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα. Τι να συζητήσουμε τώρα. Δυστυχώς, αυτή η αχαριστία δεν περιγράφεται. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του τόπου. Δυστυχώς, σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχει εκτίμηση. Την άλλη εβδομάδα πάλι εγώ και οι άλλοι προπονητές δίνουμε εξετάσεις. Σε ποιους; Σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο»…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ήλεγξαν το ρυθμό, αλλά το λάθος του Χόλγκερσον στο 24′ έδωσε την ευκαιρία στο Ντε Βινσέντι να πετύχει το 0-1. Οκτώ λεπτά αργότερα ένα νέο λάθος της άμυνας της Ανόρθωσης έδωσε την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να πετύχει το 0-2 με τον Σωτηρίου. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και στη συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι για να κάνουν το 0-3, τους γηπεδούχους να βλέπουν το διαιτητή να τους αρνείται πέναλτι, αλλά τελικά να μειώνουν στο 55′. 

Ο ΑΠΟΕΛ με αυτή τη νίκη έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας τη σημερινή του αντίπαλο στο -8. 

Το αποτέλεσμα
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 1-2
0-1 Ντε Βινσέντι (24)
0-2 Σωτηρίου (32)
1-2 (55) Ντλόβου

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 87, λόγω αποβολής του Νούχου στο 87′ με δεύτερη κίτρινη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.