Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Μπάμπης Τεννές και Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Ατρόμητος...

Δείτε τί δήλωσαν Μπάμπης Τεννές και Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Ατρόμητος…


Μπάμπης Τεννές: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με ένταση και πάθος. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο και ο διαιτητής και ο βοηθός μας εκνεύρισαν και χάθηκε η ηρεμία. Και στο τέλος μείναμε πάλι με 10 παίκτες. Ανεξήγητο να συμβαίνει σε μας αυτό.


Σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις ο βοηθός έχει χάσει τις φάσεις. Είμαι στην ίδια ευθεία και το βλέπω. Καθαρές φάσεις, τι να λέμε τώρα. Πολλές διαιτησίες έχουν διαμορφώσει αποτέλεσμα εις βάρος μας. Το ίδιο έγινε και σήμερα, μας κράτησε πίσω ο διαιτητής.


Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητές της και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Ο στόχος είναι τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν πρέπει να φύγει το μυαλό μας από αυτή τη σκέψη. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα τερματίσουμε πολύ ψηλότερα σε σχέση με την τωρινή μας θέση».


Γιώργος Δώνης: «Η ομάδα μου ήταν πολύ καλή σήμερα. Μετά από καιρό είχαμε δημιουργία φάσεων και ήμασταν απειλητικοί. Τα χαλούσαμε μέσα στην περιοχή. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε νωρίτερα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Το παιχνίδι είχε ρυθμό μέχρι το 75′ ήταν ανοιχτό. Μετά το πέναλτι δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για την οργάνωσή του και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του».


Για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Δεν υπάρχει φάση για να διαμαρτυρηθεί ο Παναιτωλικός. Εμείς έχουμε αδικηθεί σε ουκ ολίγα παιχνίδια. Με την αποβολή του Μήτρογλου γελάει όλη η Ελλάδα, χάνουμε τον καλύτερο παίκτη μας. Απαράδεκτη ενέργεια αυτή. Ο διαιτητής ήταν έτοιμος να βγάλει κίτρινη αλλά ο βοηθός του είπε για κόκκινη».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.