Ναπολιτάνικο ενδιαφέρον για τον Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Νάπολι, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του την εφετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Νάπολι, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του την εφετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «areanapoli.it», οι «παρτενοπέι» φέρονται να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα, τον οποίο προορίζουν για να αναπληρωματικό τερματοφύλακα, εν όψει της νέας σεζόν. Ο Λουίτζι Σέπε αναμένεται να αποχωρήσει από τη Νάπολι και ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τον αντικαταστάτη του. 

Ο Πασχαλάκης φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, όμως δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΟΚ διατεθειμένο να ρίξει τις απαιτήσεις του, ακόμα και στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του «Δικέφαλου» του Βορρά. Οι ιθύνοντες των κυπελλούχων Ελλάδος τονίζουν πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πρόταση για τον Έλληνα τερματοφύλακα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.