Θα υπάρξει ραντεβού Δώνη-Νταμπίζα

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, από τον Έλληνα τεχνικό.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, όπου θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, από τον Έλληνα τεχνικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δώνης θα βρίσκεται στην Αθήνα την προσεχή Δευτέρα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» για να συζητήσουν αναλυτικά το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. 

Ο Δώνης είναι η πρώτη επιλογή του Νταμπίζα για την αντικατάσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και μέχρι στιγμής, δε φαίνεται στον ορίζοντα κάποια εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Έλληνα τεχνικό. Σημαντιό ρόλο στις επαφές θα παίξει το πλάνο της επόμενης ημέρας και το μπάτζετ, που θα έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας τεχνικός.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.