Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Η αναμέτρηση των «Δικεφάλων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα από τα πρώτα ματς.

Η αναμέτρηση των «Δικεφάλων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ ξεχωρίζει στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα από τα πρώτα ματς. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά και να την οδηγήσει σε τρίτο ματς στο κλειστό της Πυλαίας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» δε θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Απόλλωνα Τσόχλα. 

Στη Ρόδο, ο Κολοσσός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Superfoods, με στόχο να πραγματοποιήσει καλύτερη εμφάνιση από αυτή του πρώτου ματς και να βάλει δύσκολα στους «πράσινους». Το «τριφύλλι» από την πλευρά του θέλει να κάνει το 2-0 και να προκριθεί στα ημιτελικά, διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα την εφετινή σεζόν. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στους Ντένμον, Γκέιμπριελ και Πέιν, οι οποίοι είναι εκτός ρόστερ πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κύμη και θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα, που λίγο έλειψε να τους τον οδηγήσει σε ήττα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Τέλος, ο Λαύριο θα υποδεχτεί τον Προμηθέα, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι Πατρινοί θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα, για να πάρουν από το Σάββατο την πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play off:

16.00 Κολοσσός-Παναθηναϊκός Superfoods
16.00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 
18.00 Κύμη-Ολυμπιακός 
20.00 Λαύριο-Προμηθέας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.