Oμπράντοβιτς: «Ο Σλούκας είναι ο ηγέτης»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε ηγέτη της Φενέρμπαχτσε τον Κώστα Σλούκα και τόνισε ότι είναι τυχερός που τον έχει στην ομάδα του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε ηγέτη της Φενέρμπαχτσε τον Κώστα Σλούκα και τόνισε ότι είναι τυχερός που τον έχει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας στην συνέντευξη Τύπου εν’ όψει του αυριανού τελικού της Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει ιστορία στην Ευρώπη, είναι η ομάδα με 9 τίτλους. Είχαν πολλούς τραυματισμούς και προβλήματα μέσα στη σεζόν, αλλά βρίσκονται εδώ. Το άξιζαν απόλυτα. Ελπίχω να γίνει ένας τελικός που όλοι θα απολαύσουν

Την τελευταία φορά κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο Euroleague. Χάσαμε τους Μπογκντάνοβιτς, Γιούντο και Άντιτς, αλλά αυτοί που ήρθαν, έδειξαν χαρακτήρα και μας βοήθησαν. Εχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο τελικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ιστορία του μπάσκετ στην Ευρώπη. Είναι η στιγμή να συγχαρώ τον Πάμπλo και τους παίκτες του για όσα κατάφεραν φέτος. Έπαιξαν καλό μπάσκετ και είναι εδώ. Το άξιζαν και ελπίζω ο κόσμος να το απολαύσει».

Για τον Ντόντσιτς:
«Έχω πει πολλές φορές πως ο Ντόντσιτς είναι πανέξυπνος. Είναι τυχερός που βρίσκεται στην Ρεάλ και ο Πάμπλο Λάσο του έδωσε την ευκαιρία. Όλοι του έδωσαν την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Τον συγχαίρω για όσα έχει πετύχει και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

Για τον Ντουβερίογλου:
«Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να επαναλαμβάνεις πράγματα σε παίκτες όπως ο Αχμέτ που είναι νέος. Δούλεψε σκληρά. Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις ότι βελτιώθηκε σαν παίκτης. Πέρασε πολλές ώρες αφιερώνοντας τα πάντα στο παιχνίδι και γι αυτό βρίσκεται εδώ».

Για το σύστημα της Euroleague:
Κάθε χρόνο είναι το ίδιο, Αυτό είναι το σωστό. Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι καλύτερη. Το Final 4 κάνει ξεχωριστή τη διοργάνωση, αφού η καλύτερη ομάδα πάει στο Final 4»

Για τον Σλούκα
: «Ο Κώστας είναι ο ηγέτης. Οι γκαρντ είναι πάντα σημαντικοί γιατί επικοινωνούν με τους προπονητές πιο εύκολα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτή την επικοινωνία. Όταν κάποιος καταλαβαίνει τι θέλω αυτό είναι πιο εύκολο για μένα. Για μία ακόμα φορά να πω ότι είμαι χαρούμενος που έχω τον Κώστα στην ομάδα μου».

Για την εμφάνιση του Ντίξον στον ημιτελικό:
«Πολλοί μιλάνε για την εμφάνιση του Ντίξον. Ο Ντίξον έχει δείξει χαρακτήρα μέσα στην ομάδα. Για εμένα είναι αρκετό να το καταλάβω από την προπόνηση. Συζητήσαμε με τους συνεργάτες μου. Ίσως πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Για το κίνητρο ενόψει του μεγάλου τελικού: 
«Από την πρώτη προπόνηση υπάρχει κίνητρο. Από τότε αρχίζει το κίνητρό μου. Θες προπονήσεις, μέρες, ομιλίες προς τους παίκτες σου να γίνουν καλύτεροι. Στην κανονική περίοδο τα πράγματα διαφοροποιούνται. Το κίνητρο στο Final Four είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πολλοί φίλοι μου θα είναι εδώ να υποστηρίξουν την ομάδα. Αυτό είναι κίνητρο. Το κίνητρο είναι σημαντικό για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.