Αποφασίζουν για την προετοιμασία

0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
14/06/2018 • 22:02
Ράσταβατς
  • shares
Εν όψει μιας ιδιαίτερα σημαντικής απόφασης είναι στην Ξάνθη. Έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν, 2018-2019. Εντός των ημερών, ίσως και αύριο (15/6), θα αποφασίσουν οι διοικούντες, αν ο Μίλαν Ράσταβατς και οι παίκτες του μεταβούν στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο ή το κάνουν και αυτό στα Πηγάδια.

Το μόνο βέβαιο που ισχύει ως τώρα είναι ότι οι Θρακιώτες θα συγκεντρωθούν στις 5 Ιουλίου στο προπονητικό τους κέντρο για την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου. Εκεί θα συνεχίσουν να γυμνάζονται έως τις 20 του μηνός. Το ζήτημα που τίθεται είναι, αν μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία η ομάδα μεταβεί στο Πράβετς της γειτονικής χώρας ή εξακολουθήσει να προπονείται στα Πηγάδια, μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Για κάθε ενδεχόμενο, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν κλείσει το ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων του ΑΟΞ, στα Πηγάδια, για να διαμείνουν εκεί οι παίκτες για ένα δεκαπενθήμερο (έως τις αρχές Αυγούστου, δηλαδή), στην περίπτωση που δεν εγκριθεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, η μετάβαση στο Πράβετς. Αυτή η απόφαση έχει να κάνει με τα έσοδα της ομάδας, που θα εξασφαλιστούν από τώρα για την ερχόμενη περίοδο. Αν, τελικώς, αποφασιστεί η μετάβαση στη Βουλγαρία, τότε εννοείται ότι δεν ισχύει η διαμονή στο ξενοδοχείο στα Πηγάδια.  

Άλλο βασικό θέμα είναι η εξασφάλιση φιλικών παιχνιδιών μέσα στον Αύγουστο, που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας εν όψει της ερχόμενης σεζόν. Οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν κατά νου να κλείσουν τέσσερα φιλικά αυτό το διάστημα, τα τρία εκ των οποίων στην έδρα της ομάδας και το ένα εκτός. Ήδη, είναι γνωστό ότι ο ΑΟΞ θα παίξει με τον Ηρακλή στις 19 Αυγούστου, μάλλον εντός έδρας –το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα είναι ακόμη υπό συζήτηση.

Οι άλλες τρεις ομάδες οι Θρακιώτες θέλουν να είναι της Super League. Επιπλέον, γίνεται συζήτηση και για τέσσερα ή πέντε φιλικά στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, όμως, εφόσον δεν είναι ακόμη βέβαιος ο τόπος διεξαγωγής του, δεν μπορούν να οριστούν και αντίπαλοι.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά